Wonen op een watereiland in een villa van 163m2 midden in Utrecht Leidscherijn? – Rudolf Kattnigghof 4

  • €895,000
4, Rudolf Kattnigghof, Terwijde, Leidsche Rijn, Utrecht, Netherlands, 3543 HP, Netherlands

Wonen op een watereiland in een villa van 163m2 midden in Utrecht Leidscherijn? – Rudolf Kattnigghof 4

4, Rudolf Kattnigghof, Terwijde, Leidsche Rijn, Utrecht, Netherlands, 3543 HP, Netherlands
  • €895,000

Omschrijving

DIT IS JE KANS. RUIME, LUXE EENGEZINSWONING UIT 2018 MET VEEL PRIVACY EN NATUUR RONDOM JE HUIS. GRENZEND AAN HET WATER EN AAN HET WATERWINPARK NODIGEN WE JE GRAAG UIT VOOR EEN KENNISMAKING IN DEZE RUSTIGE EN KINDVRIENDELIJKE WOONWIJK MET AL HAAR VOORZIENINGEN

De woning is van 2018 en werd het laatste jaar verhuurd door de bewoners. De ruime villa herbergt veel praktische ruimte om te wonen, werken en slapen. De woning ziet er strak uit en is keurig onderhouden. Buiten om het huis geniet je van een oase aan rust. Binnen tref je een ruime sfeervolle woon-/eetkamer met vloerverwarming, een riante keuken. Boven krijg je 3 grote slaapkamers en een luxe badkamer. De ruime oprit biedt plaats aan 2 auto’s en vrij parkeren kan naast het huis. De ruime inpandige berging aan het huis biedt gemakkelijk plaats aan fietsen, eventueel een motor, tuingereedschap of de golfclubs.

De Rudolf Kattnigghof 4 ligt in het kleinschalige project WijdeOever. Nummer 4 is onderdeel van 22 luxe, duurzame eengezinswoningen met Energielabel A++. Gelegen op een wooneiland in de aantrekkelijke groene omgeving van de wijk Terwijde in het stadsdeel Leidscherijn. De verkeersluwe woonstraat met bomen en gras nodigt uit tot een wandeling naar het water.

We nodigen je graag binnen uit voor een nadere kennismaking.

Indeling:

Begane grond:
Vanaf je eigen oprit stap je de voordeur binnen en kom je in de ruime luie entree met modern toilet, meterkast, toegang tot de berging en toegang tot de keuken en woonkamer. Slaan we de deur naar de woonkamer open dan betreed je een enorme leefruimte met volledige vloervermarming onder de keramische tegel vloer en valt gelijk het waterterras buiten op. Doordat er aan beide zijden van de kamer grote raampartijen zijn, kan je de woning gerust een heerlijke doorzonwoning noemen. De totale woonkamer meet meer dan 40m2. Daarmee heb je meer dan genoeg mogelijkheden tot het creëren van een comfortabele loungehoek en gezellig eetgedeelte. De luxe keuken met inductiekookplaat en American style dubbele koelkast is van alle gemakken voorzien. Het composiet werkblad is doorgetrokken naar de bar om samen de dag te starten of door te nemen tijdens het koken. De keuken is afsluitbaar van de woonkamer en met 18m2 zeer ruim te noemen. Vanuit de keuken heb je toegang tot het waterterras net als vanuit de woonkamer.

Het waterterras op het zuiden grenst aan een breed water met haar waterleven en vogels. In de zomer wordt er gevaren en gezwommen en de winter nodigt uit tot schaatsplezier op het ijs, wanneer het ons gegeven wordt. Het water is de grens met het Waterwinpark aan de aan de andere kant. Je hebt daardoor alle privacy op je terras en een vrij uitzicht.

1e verdieping:
Via de open trap kom je op de ruime overloop en krijg je toegang tot 3 ruime slaapkamers van 22m2, 17m2 en 13m2, de was-/technische ruimte en de luxe badkamer met ruime inloopdouche, los staand bad, toilet en wastafel. De gehele verdieping is voorzien van vloerverwarming en per kamer regelbare thermosstaat. Alle slaapkamers zijn keurig afgewerkt en krijgen veel natuurlijk daglicht door de grote raampartijen.

Qua ligging laat de woning helemaal niets te wensen over. Een rustige straat zonder doorgaand verkeer, alleen bewoners dus ideaal voor spelende kinderen. Middels een actieve VVE dragen de bewoners gezamenlijk verantwoordelijkheid in het onderhoud.

Binnen 5min fiets je naar winkelcentrum en station Terwijde voor je dagelijkse benodigdheden en je hub naar Utrecht centraal. Shoppen, bioscoopbezoek en restaurants vind je in LeidscheRijn centrum op 10min fietsen. Fiets gemakkelijk routes langs de Vecht, richting de buitengebieden rondom Kasteel de Haar of naar het zuiden langs de Lek. Met de auto ben je binnen enkele minuten op de uitvalswegen richting de A2 en A12. Basisscholen, kinderdagverblijven, middelbare scholen, St-Antonius ziekenhuis zijn op loop- en fietsafstand. Het strand van de Haarrijnseplas is dichtbij, net als het Maximapark voor ontspanning en daarnaast vind je eet-, sport- en uitgaansgelegenheden volop in de buurt.

Kortom als je van ruimte nooit genoeg kan hebben, dan nodigen we je van harte uit voor een bezichtiging.

Bijzonderheden:
– eengezinswoning van 163m2;
– luxe afwerking en styling;
– design badkamer en keuken;
– 3 grote slaapkamers;
– ruime zonovergoten buitenruimte met waterterras, voortuin en groenstrook;
– stadsverwarming met volledige vloerverwarming;
– energielabel A++, zonnepanelen, volledig geïsoleerd;
– eigen parkeergelegenheid voor 2 auto’s;
– perfecte ligging ten opzichte van uitvalswegen en openbaar vervoer;
– VVE van € 30,- per maand;
– niet zelf-bewoningsclausule.

Ruimtelijk wonen aan of nabij het water van Terwijde!
In het noordelijke deel van Leidsche Rijn ligt de moderne, dynamische en waterrijke wijk: Terwijde. Brede watergangen, rietoevers en kleine bruggetjes zijn de sfeermakers in deze wijk. Wonen in de WijdeOever betekent wonen in een groen woongebied. Bewoners kunnen heerlijk dobberen met hun eigen bootje in het natuurwater dichtbij huis. Maar dat is niet het enige, ook kunnen ze heerlijk genieten van de ondergaande zon vanaf hun eigen terras. Wie wil dit nou niet? Deze prachtige wijk maakt het allemaal mogelijk. De woningen liggen op een schiereiland en beschikken aan de buitenzijde over royale puien met een terras boven het water. De gevels zijn bekleedt met houten latten. De hagen en bomen op het binnenterrein zorgen voor een prettige overgang tussen de woningen en de openbare ruimte.

  • Adres 4, Rudolf Kattnigghof, Terwijde, Leidsche Rijn, Utrecht, Netherlands, 3543 HP, Netherlands
  • Stad Utrecht
  • Postcode 3543 HP
  • Land Netherlands

Details

Updated on October 14, 2024 at 8:36 pm
  • Woning ID: 6832
  • Prijs: €895,000
  • Woonoppervlakte: 163 m²
  • Perceel oppervlakte: 173 m²
  • Slaapkamers: 3
  • Badkamers: 1
  • Bouwjaar: 2018
  • Woning Type: Waterfront
  • Woning Status: For Sale

Plattegronden

image

Description:

image

Description:

Video

The information set forth on this site is based upon information which we consider reliable, but because it has been supplied by third parties to our franchisees (who in turn supplied it to us), we can not represent that it is accurate or complete, and it should not be relied upon as such. The offerings can be subject to errors, omissions, changes, including price, or withdrawal without notice. All dimensions are approximate and have not been verified by the selling party and can not be verified by Rohlof Real Estate. It is recommended that you hire a professional in the business of determining dimensions, such as an appraiser, architect or civil engineer, to determine such information. This information is being provided for the consumers’ personal, non-commercial use and may not be used for any other purpose. This publication is designed to provide information with regard to the subject matter covered. It is displayed with the understanding that the publisher and authors are not engaged in rendering real estate, legal, accounting, tax, or other professional services and that the publisher and authors are not offering such advice in this publication. If real estate, legal, or other expert assistance is required, the services of a competent, professional person should be sought. ALL RIGHTS RESERVED WORLDWIDE. No part of this publication may be reproduced, adapted, translated, stored in a retrieval system or transmitted in any form or by any means, electronic, mechanical, photocopying, recording, or otherwise, without the prior written permission of the publisher. The information contained herein including but not limited to all text, photographs, digital images, virtual tours, may be seeded and monitored for protection and tracking.

Compare listings

Compare
Arjan Douma
  • Arjan Douma