Ronald Peters

Broker

  • Service Areas: 't Gooi - Noord Holland
  • Specialties: Selling - Buying

About Ronald Peters

Oog voor de mens. Altijd. 

Zeker gedurende het proces van het kopen of verkopen van een woning, is hij  een luisterend oor wanneer gewenst. Een adviseur wanneer gevraagd. Blij is hij wanneer klanten zich bij hem op hun gemak zijn en varen op zijn advies. Direct, anders en altijd het beste voor zijn klanten uit een deal willen halen.   

In de Zaanstreek opgegroeid en na de studie een carrière opgebouwd bij banken in Nederland. Rollen als hypotheekadviseur, verkoopleider, Hoofd Business Development heeft hem gesmeed tot een allround adviseur met een scherp oog voor kansen en creatie.   

Nu al vele jaren werkzaam als makelaar waar de liefde voor (high-end) residentieel vastgoed in de loop van de jaren is gegroeid. Mensen netjes behandelen, voor hen het beste resultaat uit de markt halen en plezier hebben in het helpen meeschrijven van een nieuw hoofdstuk in het leven van zijn klanten, is zijn visie op het ‘makelaarsleven’.

Ronald heeft een partner en is woonachtig in Almere. Hij houdt van discomuziek, tennis, padel en golf. Op mijn bucket list staat reizen naar verre landen, mijn golfhandicap verlagen, de Ryder cup meemaken en vaker genieten van de dag.  

Language: Dutch - English

Sort by:

No listing found.

Compare listings

Compare