The Keys to Your Connection

Val op als makelaar en zet in op de toekomst met persoonlijke, vernieuwende en winstgevende videomarketing. Ga voor meer, high-quality leads.

Voor makelaars, door makelaars.

Take your chance to work with us!

Persoonlijk

De persoonlijke klik tussen jou en de klant is van levensbelang. Hier zetten wij op in met persoonlijke, authentieke videomarketing.

Vakkennis

Met de kennis die wij hebben als makelaar weten wij precies wie jouw doelgroep is en hoe wij hier het beste op kunnen inspelen.​

Interactief

Door ons product interactief te maken weten we de aandacht van jouw potentiële klanten te grijpen en vast te houden.

Vooruitstrevend

Wij spelen in op wat werkt, zijn op de hoogte van de laatste online trends en zorgen ervoor dat jouw kantoor vooroploopt.

Meet Me

Onderscheid jezelf en maak jouw leadgeneratie persoonlijk om meer high-quality leads te genereren.

The Rohlof Experience

Niet zomaar een leadgeneratie agency.

Wij zijn een verzameling van vak veteranen, perfectionisten, technisch onderlegde creatievelingen en ambitieuze ondernemers.

Allemaal met 1 doel, de beste zijn in wat zij doen om de behoefte van de klant te overtreffen!

Your unique broker

Modern services with a personal touch

Frank Rohlof

Joep Kagenaar

Are you ready for the future?

Ben jij klaar om te gaan behoren tot een van de meest vooruitstrevende makelaarskantoren in Nederland? Ben jij iemand die niet graag de boot mist maar liever als pionier het eerste goud opraapt? 

Vul hier je gegevens in om in contact te komen met een van ons. Wij zullen samen met jou in gesprek gaan om te bepalen hoe wij jouw kantoor naar de top gaan brengen.