Fantastische uitgebouwde Hoekwoning in IJburg op loopafstand van het strand! – Eva Besnyostraat 410 Amsterdam

  • €975,000
410, Eva Besnyöstraat, IJburg, Oost, Amsterdam, North Holland, Netherlands, 1087 NH, Netherlands

Fantastische uitgebouwde Hoekwoning in IJburg op loopafstand van het strand! – Eva Besnyostraat 410 Amsterdam

410, Eva Besnyöstraat, IJburg, Oost, Amsterdam, North Holland, Netherlands, 1087 NH, Netherlands
  • €975,000

Omschrijving

Fantastische uitgebouwde Hoekwoning op loopafstand van het strand!

Wonen aan een brede en rustige straat op IJburg met een zeer riante fijne tuin (zuidwest, incl. steeg), eigen parkeerplaats, op loopafstand van het Blijburgstrand, sportvelden (tennis, kano, surfen,voetbal/hockey), Theo van Goghpark, Diemerpark, meerdere scholen en alle mogelijk gezondheidszorg, openbaar vervoer en alle nodige winkels. Kortom, een toplocatie voor het ideale gezinsleven. Deze hoekwoning (2015) is daarnaast modern afgewerkt, zeer praktisch ingedeeld en voorzien van alle mogelijke opbergruimtes.

Ontdek de uitgebouwde, sfeervolle en zeer ruime woonkamer met prachtig zicht op de tuin, strakke keuken met alle apparatuur en pak uw rust op de fijne verdiepingen. Deze luxe, ruime woning vind je aan de rand van IJburg, op een 50 meter van het water en aanlegsteiger. Met de sloep over het eiland of naar de binnenstad varen en door de Amsterdamse grachten? Dat kan vanaf hier prima!

Parkeren doe je voor deze woning aan de achterzijde op de eigen parkeerplaats en daarnaast is er altijd voldoende parkeergelegenheid aan de voorzijde van de woning. De entree geeft toegang tot de hal met de garderobe incl. schoenenkast, meterkast en het vrijhangend toilet met fontein. Betreed vanuit de hal het woon- en eetgedeelte. De nette sfeervolle stenen vloer (met vloerverwarming), lichte wandafwerking vangen feilloos het natuurlijke daglicht van de enorme raampartijen met schuifpui naar de tuin op. De hoogglans witte fronten van de luxe keuken (compleet met composiet bladen, Quooker etc.) geven het lichte interieur een extra chique impuls. De keuken geeft mooi zicht over de brede en groene straat.

Via de prachtige hardhouten trappen kom je op de eerste verdieping. De ruimte op de eerste verdieping zal je versteld doen staan. De eigenaren hebben besloten de indeling zo neer te zetten dat er een werk /slaapkamer aan de voorzijde is gerealiseerd (met balkon), een fijne en vooral complete badkamer, separaat toilet en een prachtige tweede slaapkamer aan de achterzijde. De hoofdslaapkamer is voorzien van luxe inbouwkast met een mooie indeling. In de badkamer vindt u een heerlijk ligbad, ruime inloopdouche en dubbele wastafel met meubel(s).

Ook de tweede verdieping laat zich verrassen door de hoeveelheid ruimte. Hier zijn nog eens twee grote slaapkamers gerealiseerd en met een kleine investering zou u hier een tweede badkamer kunnen installeren. Op dit moment bevindt zich tussen de twee kamers een grote bergruimte welke is voorzien van de wasmachine/droger.

IJburg kenmerkt zich ook door de woningen met tuin. Deze schitterende tuin is natuurlijk compleet in lijn met de verwachtingen, keurig aangelegd met terras en mooie volwassen beplanting in stijlvolle tuinbakken. Met een houten berging met elektra, een achterom en voorom (een unieke extra in IJburg) via het zijpad naast de woning en een eigen parkeerplaatsen achter de tuin.

Recreëren en omgeving
Wonen op IJburg is leven met de perfecte mix tussen werk en ontspanning. Recreëren is overal mogelijk en vooral voor waterliefhebbers een optimaal woongebied. Te beginnen bij de ligging van de woning. Op 50 meter van het openbare water en een aanlegsteiger voor een bootje. 5 minuten lopen naar het Theo van Goghpark. 10 minuten lopen naar het Diemerpark (fantastisch hardloop/fietsgebied) en de tennisvelden. 15 minuten lopen naar het strand, 12 minuten lopen naar de Haven. En natuurlijk alle watersporten/recreatie die je maar kunt bedenken, om de hoek.

Dit en meer maken IJburg immens populair en dat is niet voor niets! De straat en omgeving hebben een rustige woonbeleving. En natuurlijk is Amsterdam centrum om de hoek. 10-15 minuten met openbaar vervoer, scooter of auto en u staat midden in de metropool. Dat is nog eens Best of Both Worlds!!

Kenmerken:
– Fantastisch uitgebouwde Hoekwoning
– Woonoppervlakte 166 m²
– Bouwjaar 2015
– Vier woningbrede slaapkamers
– Gehele woning vloerverwarming
– Energielabel A
– In de kinderrijke woonwijk IJburg (Oostelijke eilanden)
– Basisscholen en sportvelden op loopafstand
– Loopafstand van tramhalte /Bus -OV en met 10 minuten in hartje Amsterdam centrum
– Binnen 5 minuten op alle uitvalswegen / snelwegen, en daarmee super centraal
– Erfpacht is afgekocht t/m 15-6-2064 en de eigenaren hebben de aanbieding geactiveerd voor eeuwigdurende erfpacht tegen gunstige voorwaarden

  • Adres 410, Eva Besnyöstraat, IJburg, Oost, Amsterdam, North Holland, Netherlands, 1087 NH, Netherlands
  • Stad Amsterdam
  • Postcode 1087 NH
  • Land Netherlands

Details

Updated on September 12, 2024 at 6:14 pm
  • Woning ID: 6580
  • Prijs: €975,000
  • Woonoppervlakte: 166 m²
  • Perceel oppervlakte: 180 m²
  • Slaapkamers: 4
  • Badkamers: 1
  • Bouwjaar: 2015
  • Woning Status: For Sale

Plattegronden

image

Description:

image

Description:

image

Description:

image

Description:

Video

The information set forth on this site is based upon information which we consider reliable, but because it has been supplied by third parties to our franchisees (who in turn supplied it to us), we can not represent that it is accurate or complete, and it should not be relied upon as such. The offerings can be subject to errors, omissions, changes, including price, or withdrawal without notice. All dimensions are approximate and have not been verified by the selling party and can not be verified by Rohlof Real Estate. It is recommended that you hire a professional in the business of determining dimensions, such as an appraiser, architect or civil engineer, to determine such information. This information is being provided for the consumers’ personal, non-commercial use and may not be used for any other purpose. This publication is designed to provide information with regard to the subject matter covered. It is displayed with the understanding that the publisher and authors are not engaged in rendering real estate, legal, accounting, tax, or other professional services and that the publisher and authors are not offering such advice in this publication. If real estate, legal, or other expert assistance is required, the services of a competent, professional person should be sought. ALL RIGHTS RESERVED WORLDWIDE. No part of this publication may be reproduced, adapted, translated, stored in a retrieval system or transmitted in any form or by any means, electronic, mechanical, photocopying, recording, or otherwise, without the prior written permission of the publisher. The information contained herein including but not limited to all text, photographs, digital images, virtual tours, may be seeded and monitored for protection and tracking.

Compare listings

Compare
admin
  • admin