‘t Jagerspaadje 3 Loosdrecht (NL) – CHARMANT in hoofdletters

  • €1,500,000
3, 't Jagerspaadje, Nieuw-Loosdrecht, Loosdrecht, Wijdemeren, North Holland, Netherlands, 1231 KJ, Netherlands

‘t Jagerspaadje 3 Loosdrecht (NL) – CHARMANT in hoofdletters

3, 't Jagerspaadje, Nieuw-Loosdrecht, Loosdrecht, Wijdemeren, North Holland, Netherlands, 1231 KJ, Netherlands
  • €1,500,000

Omschrijving

Watch video first

CHARMANT in hoofdletters
Een kleine waarschuwing…verliefdheid factor onvermijdelijk.

En naast charmant heeft deze woning absoluut alles wat u wenst, en meer… Niet geheel objectief, maar dit is echt een parel in de bossen van Loosdrecht.

Centraal gelegen betekent in onze ogen binnen enkele minuten beschikking over alle dagelijkse benodigdheden, op 20 minuten van Utrecht en Amsterdam, de centra Loosdrecht en Hilversum op 10 minuten fietsen en leisure om de hoek. En centraal betekent in dit geval niet, ergens middenin de stad want de locatie van deze prachtige woning is idyllisch te noemen.

Aan komen rijden van de Loosdrechtseweg zo ’t Jagerspaadje op. De rustige weg is een geborgen groene tunnel van bomen waarbij de woningen op prettige afstand van de weg staan. Onze specifieke woning ligt mooi verscholen achter het volwassen groen en heeft een goede oprit alvorens de volledig elektrische poort wordt bereikt. De charmante smeedijzeren poort is uiteraard van afstand te bedienen en opent het zicht op een bijzondere woning.

Gebouwd in de jaren ’70 maar absoluut niet over komend als die specifieke architectuur. Mede door aanpassingen in de loop der tijd en de bijna Parisian stijl entree (verhoogd bordes en gebogen glas met stalen luifel) komt de woning uiterst vriendelijk naar u toe. Parkeren voor meerdere auto’s op de met grind belegde oprit en ook voorzien van een laad gelegenheid voor elektrisch rijden.

De hoofdentree is via het bordes te bereiken maar de huidige eigenaren prefereren de directe toegang naar de keukenruimte. En dat is niet voor niets want als we het over een eye-catcher hebben, dan is dat wel de luxe uitstraling van de ronde glazen dakconstructie. Hier worden we heel even stil… Een ruimte waar u gewoon niet meer weg wilt. Uitgevoerd met open haard, grote keuken met kookeiland, spoelgedeelte (met Quooker uiteraard), extra spoelunit bij de ambachtelijke koffiekast, handgemaakt, hardstenen bladen en zeer sfeervol.

Vanuit de keuken is de enorme leefkelder te bereiken waar zich een apart wijncompartiment, enorm veel bergruimte, stookruimte en de wasmachine opstelling bevindt.

Zowel de keuken als de centrale hal geeft toegang tot de woonkamer. Bijzonder is de indeling en de twee stijlvolle treden aan beide zijden van de open haard. Afgewerkt met een massief houten vloer en uitgevoerd met vele deuren en een brede schuifpui naar de tuin. Het is knus, speels door plafondhoogteverschillen, ruim maar intiem en de verbinding met buiten is subliem. In het verlengde van de woonkamer is de zijkamer, eveneens met open haard, die prima dienst kan doen als extra woonkamer/werkkamer/slaapkamer.

We kunnen de woning scharen onder de noemer Semi-Bungalow aangezien de Masterbedroom met ensuite badkamer is gesitueerd op de begane grond en ook weer toegang heeft tot de tuin. Prachtige hoge plafonds, vaste kasten, sfeervolle afwerking en complete badkamer maken deze ruimte van nature rustig. De ideale plek om weer op te laden.

We lopen weer even terug naar de hoofdentree en vervolgen onze indrukken. En hoe!
De ruime hal met vide geeft een luxe uitstraling die wordt onderstreept door de prachtige dubbele stalen deur met facetglas richting de living. Wij gaan echter de trap op waarbij de overloop toegang geeft tot de 3 ruime slaapkamers, inloopkast en de badkamer. De badkamer is ook echt weer geweldig speels gebouwd met een verzonken gedeelte waar zich de douche en het toilet bevinden. Veel licht! Mede door de hoge ramen en de dakkoepel.

En
Aangrenzend aan de woning bevindt zich een volledig zelfvoorzienend woonhuis (voormalig garage). Voorzien van complete kitchenette, badkamer, woonkamer en slaapverdieping.

En dan nog de tuin….want Ohlala…
Volledig in privacy! Uitgevoerd met prachtige terrassen (waaronder 1 verzonken), mooie borders, volwassen bomen en planten en een icoon van een boom waar de architectuur van de woning op aangepast is.

Ik kan non-stop doorgaan in details maar ik stel voor dat u deze once in a lifetime gewoon even rustig met mij komt bekijken.

  • Adres 3, 't Jagerspaadje, Nieuw-Loosdrecht, Loosdrecht, Wijdemeren, North Holland, Netherlands, 1231 KJ, Netherlands
  • Stad Loosdrecht
  • Postcode 1231 KJ
  • Land Netherlands

Details

Updated on September 16, 2024 at 2:22 pm
  • Woning ID: 6220
  • Prijs: €1,500,000
  • Woonoppervlakte: 324 m²
  • Perceel oppervlakte: 1125 m²
  • Slaapkamers: 6
  • Badkamers: 3
  • Bouwjaar: 1977
  • Woning Status: For Sale

Plattegronden

image

Description:

image

Description:

image

Description:

image

Description:

Video

The information set forth on this site is based upon information which we consider reliable, but because it has been supplied by third parties to our franchisees (who in turn supplied it to us), we can not represent that it is accurate or complete, and it should not be relied upon as such. The offerings can be subject to errors, omissions, changes, including price, or withdrawal without notice. All dimensions are approximate and have not been verified by the selling party and can not be verified by Rohlof Real Estate. It is recommended that you hire a professional in the business of determining dimensions, such as an appraiser, architect or civil engineer, to determine such information. This information is being provided for the consumers’ personal, non-commercial use and may not be used for any other purpose. This publication is designed to provide information with regard to the subject matter covered. It is displayed with the understanding that the publisher and authors are not engaged in rendering real estate, legal, accounting, tax, or other professional services and that the publisher and authors are not offering such advice in this publication. If real estate, legal, or other expert assistance is required, the services of a competent, professional person should be sought. ALL RIGHTS RESERVED WORLDWIDE. No part of this publication may be reproduced, adapted, translated, stored in a retrieval system or transmitted in any form or by any means, electronic, mechanical, photocopying, recording, or otherwise, without the prior written permission of the publisher. The information contained herein including but not limited to all text, photographs, digital images, virtual tours, may be seeded and monitored for protection and tracking.

Compare listings

Compare
Frank Rohlof
  • Frank Rohlof